Pravila privatnosti

1. VRSTE PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO I KORISTIMO...

1. VRSTE PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO I KORISTIMO

2. PRIVOLE

3. POVLAČENJE PRIVOLE

4. VAŠA PRAVA U SVEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA

5. VREMENSKI PERIOD ČUVANJA PODATAKA

6. PRIVATNOST PODATAKA

7. SIGURNOST PODATAKA

 

Društvo DM oprema d.o.o. sa sjedištem na adresi Zagrad 3, Čavle, OIB 52090801267, telefon +385 91 434 9988, adresa elektroničke pošte: store@4look.hr, (u daljnjem tekstu Društvo) voditelj je zbirke osobnih podataka sukladno odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine br. 42/18). Službenik za zaštitu osobnih podataka u društvu DM oprema d.o.o. je Hermina Stašić.

Predmetnim Pravilima privatnosti i zaštite podataka Društvo Vas informira o načinu na koji se Vaši podaci prikupljaju na internetskim stranicama www.4lookstore.com, uvjetima vođenja zbirke osobnih podataka potrošača koji kupuju ili namjeravaju kupovati na stranici www.4lookstore.com, opsegu i svrsi prikupljanja podataka, vremenu čuvanja takvih podataka, kao i načinu obrade i korištenja istih, posebice ako se obrada ili korištenje vrši u drugoj zemlji. Pažljivo pročitajte ova Pravila privatnosti i zaštite podataka te ponovno posjetite ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste pregledali moguće promjene.

Pravila privatnosti i zaštite podataka primjenjuju se na sve usluge i podstranice raspoložive pod domenom www.4lookstore.com te posjetom ovoj internetskoj stranici unaprijed pristajete na sadašnje i buduće uvjete Pravila privatnosti i zaštite podataka, a ukoliko ih ne želite prihvatiti, trebate napustiti ovu internetsku stranicu.

1. VRSTE PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO I KORISTIMO

Na stranici 4lookstore.com  prikupljaju  se podaci koje Vas osobno identificiraju, kao i oni koji nisu vezani za Vas osobno.

Za pružanje usluga neophodni su nam podaci koji Vas osobno identificiraju (“osobni podaci”). To su podaci vezani za Vaš identitet koje sami unosite u obrasce na našoj stranici, na primjer: ime i prezime, adresa, elektronska pošta, broj mobilnog telefona i slično. Vaše osobne podatke dobivamo kad nam ih svojevoljno dodijelite, a mi ih koristimo u svrhu izvršenja kupovine i dostave, boljeg razumijevanja Vaših interesa i boljeg pružanja usluga, prilagođenog upravo Vašim interesima. Društvo se obvezuje čuvati privatnost takvih podataka.

Također, u svrhu pružanja usluga možemo automatski prikupiti i podatke koji nisu vezane uz Vas osobno (“neosobni podaci”). Riječ je o onim podacima koji Vas ne identificiraju kao pojedinca, kao što su mrežni identifikator, podaci o lokaciji itd. Osim ovih podataka, možemo prikupiti i druge neosobne podatke koje nam dobrovoljno dodijelite, na primjer, odgovaranjem na pitanja u nekoj anketi.

Primarna svrha prikupljanja osobnih podataka na stranici www.4lookstore.com je omogućiti sigurno i učinkovito iskustvo te pružiti usluge i svojstva koja bolje ispunjavaju Vaše potrebe ili zahtjeve.

4lookstore.com prikuplja podatke kada nam ih dodijelite ili putem tehnologija.

U tom smislu, odabirom korištenja određene usluge na stranici www.4lookstore.com možemo zatražiti da nam navedete kontakt te identifikacijske podatke. Kad je moguće, navodimo koja su polja potrebna, a koja nisu. Odaberete li ne koristiti određenu uslugu ili svojstvo, ne morate navoditi kontakt niti identifikacijske podatke koji se traže.

Podaci koji nisu vezani uz Vas osobno, a koji se prikupljaju putem tehnologije su sljedeći:

- Cookies (kolačići)

4lookstore.com može koristiti “cookie” tehnologiju kako bi unaprijedili Vaše iskustvo na stranici 4lookstore.com i prikupili podatke za statističko izvješćivanje o internetskoj stranici. Cookie tehnologija ne pohranjuje Vašu individualnu adresu elektronske pošte ni bilo kakve osobne podatke o vama.

Cookie je mala jedinica informacija poslanih s internetske stranice koju preglednik Vašeg računala pohranjuje na Vaš tvrdi disk. Ona sadrži informacije koje mogu zatrebati stranici kako bi personalizirala Vaše iskustvo te prikupila statističke podatke o internetskoj stranici, kao što su stranice koje se posjećuju, što se preuzima, naziv domene davatelja pristupa internetu te državu iz koje dolaze naši posjetitelji, kao i adrese stranica koje se posjećuju odmah prije ili nakon posjeta stranici 4lookstore.com. Međutim, nijedan dio navedenoga ne povezuje se s vama osobno te se mjeri samo u skupnom obliku.

Ako želite pretraživati bez cookiesa, možete konfigurirati svoj preglednik da odbaci sve cookiese ili Vas obavijesti kad se određeni cookie postavlja. Vaše iskustvo sa stranicom 4lookstore.com može biti drugačije ako prilagodite svoj preglednik da blokira cookies.

- Web Beacons

4lookstore.com može koristiti “web beacons” (internetske oznake) sa svrhom oglašavanja, jačanja oglašavanja putem elektronske pošte i evidencije uporabe 4lookstore.com stranice. Koristimo treće strane za upravljanje s “web beacons” i podacima koji su tim putem prikupljeni. Web beacons ne pohranjuju Vaše pojedinačne adrese elektronske pošte niti bilo kakve osobne informacije.

Web beacons, koji se također nazivaju i čisti GIF-ovi (uobičajeni format za slikovne datoteke), nevidljive su datoteke na internetskim stranicama koje posjetite. Ukoliko posjetite neku stranicu na 4lookstore.com koja sadrži web beacon, ona komunicira s Vašim računalom kako bi se odredilo, između ostalog, jeste li već bili na toj stranici prije ili pogledali određeni oglas.

- IP adresa

4lookstore.com može prikupljati IP adrese sa svrhom upravljanja sustavima, dijagnoze problema s poslužiteljem i prikupljanja skupnih informacija. Kada posjetite određenu internetsku stranicu na 4lookstore.com, naši poslužitelji bilježe Vašu IP adresu. IP adresa je broj koji se automatski dodjeljuje Vašem računalu kad se koristite internetom.

 

2. PRIVOLE

Na našoj internetskoj trgovini 4look Store moći ćete dati različite privole koje će nas ovlastiti na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka. Prihvaćanjem Općih uvjeta poslovanja internetske trgovine 4look Store pristajete da dijelimo Vaše podatke s društvima koja vrše dostave kupljenih proizvoda i ta nam je privola nužna za ostvarivanje kupovine putem internetske trgovine.

Osim toga, Društvo može od Vas zatražiti i privolu za obradu podataka u svrhu koja nije uvjet za izvršenje ugovora niti zakonska obveza (npr. u svrhu marketinških aktivnosti, nuđenja novih proizvoda i usluga i sl.). Takvu privolu niste dužni dati i ako je date možete je u svakom trenutku povući slanje ispunjenog obrasca. Prihvaćanjem privole za korištenje osobnih podatka prilikom prijave za marketinški newsletter dajete dozvolu za korištenje i pohranu osobnih podataka u svrhu marketinške promidžbe sve dok ne povučete privolu, odnosno, odjavite se od primanja newslettera. Privola uključuje i dijeljenje tih podataka s tvrtkom Enter Internet d.o.o. za potrebe izrade i dostave newslettera.

 

3. POVLAČENJE PRIVOLE

Privolu možete bilo kada povući bez da navodite razlog za to, klikom na link u marketinškom newsletteru.

Također, opoziv privole možete izvršiti i tako da nam se obratite putem elektroničke pošte: store@4look.hr ili putem pošte na adresu: DM oprema d.o.o., Zagrad 3, Čavle. Po opozivu privole Vaše podatke više nećemo upotrebljavati u svrhe marketinga i nećete primati naš newsletter.

 

4. VAŠA PRAVA U SVEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA

  • PRAVO PRISTUPA. Na Vaš zahtjev dostavit ćemo sve podatke koje imamo o Vama. Zahtjev za dostavu podataka možete nam uputiti putem kontakt forme.
  • PRAVO NA ZABORAV. Možete se usprotiviti obradi osobnih podataka. Na Vaš zahtjev izbrisati ćemo sve podatke koje imamo o Vama, osim za uvjerljive pravne osnove ili ostvarivanja ili obrane mogućih pravnih potraživanja. Zahtjev za brisanje podataka možete nam uputiti putem kontakt forme.
  • PRAVO IZMJENE. Na Vaš zahtjev ispravit ćemo podatke u slučaju ako se obrađuju osobni podaci koji su nepotpuni ili netočni.
  • PRAVO NA OGRANIČENJE OBRADE.  Imate pravo zatražiti ograničenje obrade Vaših podataka, a u tom slučaju iste ćemo zadržati samo za ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva.
  • PRAVO NA PRIJENOS PODATAKA. Imate pravo zaprimiti osobne podatke u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te ih prenijeti drugom voditelju obrade kad god se obrada temelji na privoli ili na ugovoru, a provodi se automatiziranim putem.
  • PRAVO NA PODNOŠENJA PRIGOVORA. Imate pravo uložiti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka ako se obrada vrši radi izvršenja zadaća od javnog interesa, radi izvršavanja javnih ovlasti ili se društvo DM oprema d.o.o. prilikom obrade podataka poziva na svoje legitimne interese.

Zahtjev za pristup, izmjenu, brisanje podataka

 

5. VREMENSKI PERIOD ČUVANJA PODATAKA

Vaše osobne podatke ćemo čuvati samo u razumnom vremenskom razdoblju koje je u skladu sa zahtjevima za uložene prigovore ili rješavanje problema, izvršenje poboljšanja, aktivaciju usluga te ispunjenje zahtjeva važećih zakona. To znači da osobne podatke možemo čuvati u razumnom vremenskom roku, uključujući vrijeme nakon što je zainteresirana strana prestala koristiti usluge društva DM oprema d.o.o. Nakon tog razdoblja osobni podaci bit će blokirani u svim našim sustavima.

 

6. PRIVATNOST PODATAKA

Ozbiljno shvaćamo povjerenje koje nam pružate te nećemo prodavati ili iznajmljivati Vaše osobne podatke drugima.

4lookstore.com zapošljava druge tvrtke i pojedince (“agente”) za pružanje usluga u ime 4lookstore.com stranice, kao što je upravljanje lutrijom i natjecanjima, slanje elektronskih poruka, pružanje marketinške pomoći, upravljanje internetskom stranicom i analiza podataka. Takvi će agenti imati pristup osobnim i neosobnim podacima samo u mjeri nužnoj za izvršavanje svojih usluga za nas te im nije dopušteno rabiti ih za bilo koju drugu svrhu.

4lookstore.com također može surađivati s drugim tvrtkama (“partnerima”) kako bi pružili kobrendirane usluge ili promocije. Kako bismo vam pružili kobrendiranu uslugu, možda ćemo trebati podijeliti Vaše osobne podatke s našim partnerima. Partner će samo moći rabiti podatke u mjeri koja je nužna za pružanje tražene usluge ili u skupnom obliku za statističko izvješćivanje.

Zapamtite da ako posjećujete druge internetske stranice, uključujući i stranice naših partnera, oglašivača, trgovaca ili druge stranice koje su povezane s našom stranicom, te druge stranice mogu prikupljati osobne i neosobne podatke o vama. Prakse u vezi informacija tih drugih stranica nisu obuhvaćene ovim Pravilima privatnosti i zaštite podataka. Mi nemamo obvezu ni odgovornost za te stranice ili njihove vlastite politike.

Otkrivanje osobnih informacija za pravne svrhe te zaštitu stranice 4lookstore.com i ostalih: 4lookstore.com zadržava pravo dijeliti Vaše osobne podatke s trećim stranama ako vjeruje da je to nužno da se: (a) udovolji zahtjevima zakona ili zadovolji pravni postupak koji nam je uručen; (b) zaštite ili obrane naša zakonska prava ili vlasništvo, www.4lookstore.com ili naši korisnici; ili (c) istraže, spriječe ili poduzmu mjere u vezi nezakonitih aktivnosti, mogućih prijevara, situacija koje uključuju potencijalne prijetnje fizičkoj sigurnosti neke osobe ili kršenju odredbi i uvjeta korištenja www.4lookstore.com.

 

7. SIGURNOST PODATAKA

Sigurnost Vaših osobnih podataka vrlo nam je bitna te se zalažemo zaštititi informacije koje prikupimo. Objekti u kojima su smješteni serveri na kojima se čuvaju Vaši osobni podaci imaju sigurnosne mjere za zaštitu od gubitka, zlouporabe ili izmjene informacija koje je 4lookstore.com prikupio od Vas na našoj stranici.

Nažalost nijedan prijenos podataka putem interneta ili neke druge bežične mreže ne može zajamčeno biti sto posto siguran. Zbog toga, iako nastojimo zaštiti Vaše osobne podatke, 4lookstore.com ne može osigurati ili jamčiti sigurnost bilo kojih informacija koje nam prenosite ili iz naših online proizvoda ili usluge te to radite na vlastiti rizik.

Ova Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka su sastavni dio Općih uvjeta poslovanja internetske trgovine 4lookstore.com. Prihvaćanjem ovih Pravila privatnosti i zaštite podataka potvrđujete da ste ih u cijelosti pročitali i razumjeli te da ste svjesni svih pravnih posljedica prihvaćanja. PRODAVATELJ SAVJETUJE POTROŠAČU DA NE KUPUJE NA 4LOOKSTORE.COM UKOLIKO NE RAZUMIJE OVA PRAVILA PRIVATNOSTI I ZAŠTITE PODATAKA ILI NE PRIHVAĆA NEKI NJIHOV DIO.

 

12. veljače 2022. godine

Zašto odabrati 4Look Store?

Uz 4look Store nikad lakše do profesionalnih alata iz udobnosti naslonjača! Uživajte u kupovini i vašim novim proizvodima!

Profesionalni proizvodi - 4 look store

Profesionalni proizvodi

Na jednom mjestu pronađite pomno odabrane vrhunske profesionalne kozmetičke proizvode i alate za njegu kose koje u svom radu svakodnevno odabiru frizeri diljem Hrvatske i svijeta, potvrđujući tako njihovu kvalitetu.

Renomirani brendovi - 4 look store

Renomirani brendovi

Kupujte proizvode renomiranih profesionalnih brendova: Kemon, K18, Kérastase, L'Oréal Professionnel, Redken, Solfine, Acca Kappa, Y.S.Park, Elchim.

Savjetnik za kupovinu - 4 look store

Savjetnik za kupovinu

Neovisno tražite li rješenje za problematiku vlasišta i njegu kose, odgovarajući proizvod za oblikovanje i modeliranje kose ili idealnu četku, naš interaktivni online savjetnik kreiran od strane iskusnih frizera dovest će vas do pravoga rješenja.

Posebne pogodnosti - 4 look store

Posebne pogodnosti

Prijavom na naš newsletter ostvarujete mogućnost prvi saznati za naše posebne ponude i pogodnosti.

Besplatna dostava - 4 look store

Besplatna dostava

Kupnjom u iznosu iznad 399,00 kn ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.

Sigurno plaćanje - 4 look store

Sigurno plaćanje

Bezbrižno kupujte iz udobnosti vašeg naslonjača jer mi se brinemo o sigurnosti vašeg plaćanja primjenjujući najmodernije standarde u zaštiti podataka.